Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Sistema de Còpies

Les dades son el bé més preuat de tota empresa, per això, disposem del millor sistema de còpies de seguretat del mercat per protegir les dades dels nostres clients en cas de pèrdua sobtada de dades . Dissenyem el sistema de còpies adaptat a les necessitats de cada client.

Veeam Backup & Replication

Veeam® Backup & Replication™ és una potent solució de disponibilitat i backup de fàcil ús. Proporciona recuperació ràpida, flexible i fiable d'aplicacions virtualizades i dades, unificant el backup i la rèplica de màquines virtuals en una única solució compatible amb entorns virtuals VMWARE vSphere i Microsoft Hyper-V

Veeam Endpoint Backup

Veeam® Endpoint Backup™  ofereix una solució senzilla per fer un backup d'equips d'escriptori basats en Windows. Amb Veeam Endpoint Backup, podrà fer backup fàcilment del seu PC a un disc dur extern, unitat compartida NAS (network-attached storage) o un repositori de Veeam Backup & Replication™. I si el seu sistema es bloqueja, té un error de disc dur, podrà recuperar el que necessiti en qüestió de minuts com si mai hagués passat.

Servidors professionals pel seu negoci

 

Ampliï la seva productivitat 

La productivitat, és l'ingredient essencial per les empreses. Quan la TI és fàcil de gestionar i prou sòlida per suportar les càrregues de treball pesades, s'obre la porta de la innovació. Quan els equips poden col·laborar entre ells, en qualsevol moment i lloc, es poden aprofitar les oportunitats emergents i aporta la potència de la productivitat a la vostra organització a un preu assequible. 

 

 

Faci créixer el seu negoci amb una estratègia de TI intel·ligent

Aprofiteu-vos de tots els secrets que les vostres dades empresarials poden revelar. Un entorn de TI fort, us permet aprofitar el màxim potencial de les aplicacions per a empreses, de manera que la vostra companyia pugui obtenir la informació més detallada en menys temps i prendre decisions intel·ligents.   


 

Virtualització

La virtualització és un mecanisme que permet compartir una màquina física per executar diverses màquines virtuals. Aquestes màquines virtuals comparteixen els recursos lliures de CPU, memòria, disc i connexió de xarxa que d'altra manera estarien sense aprofitar esperant només puntes de treball.
Així doncs, el sistema operatiu original s'anomena host OS i els sistemes virtuals se'n diuen guest OS's.
Aquest fet permet a la vegada poder executar aquestes màquines amb independència del maquinari. No cal reinstal·lar ni migrar un sistema per moure una màquina virtual.
En la informàtica, la virtualització és un concepte ampli que es refereix a l'abstracció dels recursos d'una computadora.

Maximitzi l'eficiència de la TI. Redueixi costos.

Redueixi els costos i la complexitat per tal de que la seva petita o mitjana empresa pugui assolir el seu ple potencial. Les solucions de virtualització ajuden a consolidar i optimitzar els recursos de TI i baixar els costos mentre s'actualitza la tecnologia més antiga. Amb la gestió simplificada, podeu automatitzar les tasques manuals repetitives, que ocupen tant de temps els vostres treballadors. Així el vostre negoci no pagarà de més i podrà créixer, sense complexitat. 
 


No pari el seu negoci. Segur i protegit.

Com a petita o mitjana empresa, és possible que estigueu preocupats per la seguretat i els riscos dels atacs. Amb una bona connectivitat dels "sistemes de management" dels servidors podeu mantenir el vostre negoci en funcionament, amb una seguretat de xarxa generalitzada i una protecció de dades fàcil d'implementar i gestionar.
Protegiu la vostra empresa, al mateix temps que allibereu mà d'obra per a centrar-se en iniciatives que ajudin a potenciar la fidelitat dels clients. Les solucions que oferim escalen sense problemes, garantint una protecció de grau empresarial ara i en el futur. 

 

Amb VMware vSphere ™ es poden reduir els costos operacionals i de capital, i augmentar el control de les infraestructures de TI alhora que conserva la flexibilitat d'escollir qualsevol sistema operatiu, aplicació i maquinari.

VMware vSphere ™ és el primer sistema operatiu Cloud del sector que inclou dos grups de components: Serveis d'infraestructura i serveis d'aplicacions.

Els nostres socis tecnològics