Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

Serveis particulars i residencials

Ara tens al teu abast la connexió a Internet de Wifiboo. Un accés de banda ampla ràpid, fiable  adreçat a particulars. Si vols, també podràs tenir servei de telèfon fix (IP) a través de la mateixa connexió.


Connexions des de 29€/mes.
Connexions fins a 300Mb.

A més, podràs comptar sempre amb el suport del nostre Servei d'Atenció Telefònica per a qualsevol dubte o incidència que tinguis.

Serveis de fibra virtual a institucions i empreses

La connexió de fibra virtual a Internet d’Anxanet és un concepte diferent al de les connexions habituals. Oferim un cabal simètric, amb idèntica capacitat de pujada que de baixada, cosa que la fa imprescindible per a usos com aplicacions corporatives en xarxa, telefonia IP, videoconferència, o simplement per fer un ús d’Internet a l’empresa amb agilitat. 
A més, podem gestionar la capacitat de la vostra connexió a mida, adaptant-nos a les vostres necessitats actuals, i ajustant-la a necessitats puntuals o futures. 

Portem Internet allà on sigueu
El nostre sistema de connexió es basa en enllaços Wimax i fibra óptica, una tecnologia d’alta capacitat, màxima seguretat i fiabilitat. Això ens permet arribar i donar servei a tot arreu, fins i tot a llocs on no hi arriba l’ADSL, o aquesta no té capacitat suficient, i fer-ho amb una connexió de millors prestacions i de baix cost.

Si no teniu Internet, Anxanet us connecta.

Els nostres socis tecnològics